Aangenaam kennis te maken.

Ik ben 34 jaar oud, geboren en getogen Limburgse en ik ben mama van Jolie (13 jaar) en Jordan (5 jaar). We hebben een vrolijke viervoeter thuis rondlopen genaamd Winnie. In mijn vrije tijd geniet ik ontzettend van uitstapjes maken met mijn gezin, ben ik dol op het lezen van een goed boek en behoort een boswandeling maken tot mijn weekendroutine. Ik ben lid van de oudervereniging op de basisschool van mijn zoon, super leuk om mee bezig te zijn als echte ''regeltante''. 

Ik ben een enthousiaste en gedreven professional met oog voor detail, een te behappen dosis perfectionisme en een passie voor effectiviteit en kwaliteit met uiteenlopende en ruime ervaring in back office werkzaamheden, financiële administratie, communicatie, plannen en tekst schrijven.

Ik word blij van blije mensen en heb een grote liefde voor het helpen van mensen. Werkzaamheden uitvoeren waar ik blij van word, waar mijn passie ligt en waar ik jou in bij kan staan en ondersteunen.  Waar ik jou en je onderneming mee vooruit kan helpen.

Ik geloof in de kracht van samenwerking, je hoeft niet alles alleen te doen!

Na jaren in loondienst gewerkt te hebben in verschillende branches op financiële administraties wilde ik iets anders, ik werd te midden van de coronacrisis aangenomen bij een plek waar ik als gast heel graag kwam. Het BloteVoetenPark in Brunssum, een blotevoetenpad met super gezellige horeca-gelegenheid.

Begonnen als administratieve ondersteuning en binnen no-time verantwoordelijk voor het dagdagelijks management van facturatie en inkoopwerkzaamheden tot social media content creëren en daarnaast wanneer nodig klanten bedienen in het restaurant, aansturen op de vloer en aan de kassa als gastvrouw gasten ontvangen en wegwijs maken in het park. Dit is een plek waar ik als mens gelukkig van word en waar ik als werknemer ook echt gelukkig ben geworden. Werken was iedere dag een feest en het vlammetje om voor mijzelf te starten is daar ook gaan branden. De eigenaresse, een jonge hardwerkende onderneemster die dit bedrijf enkele maanden voordat ik in dienst kwam had overgenomen, zo bijstaan in alle operationele zaken en daarmee het bedrijf verder zien groeien en bloeien gaf zóveel energie. Er was zoveel ruimte voor zelfontplooiing dat ik mijzelf en mijn skills zodanig heb kunnen ontwikkelen dat ik de duik in het diepe van de ondernemerswereld durf te wagen.

De start van Virtuele Vreugde.