Wanneer je mij af en toe wil inhuren als ondersteuning of sparringpartner, als je het moeilijk vindt om vooraf in te schatten voor hoeveel uur je mij nodig zal hebben, een eenmalige opdracht aan mij wil uitbesteden of gewoon eerst een korte periode wil kijken of onze samenwerking iets voor jou en jouw onderneming is dan kun je per uur mijn hulp inschakelen (met een minimumafname van 3 uur).

Ik ga dan voor je aan de slag op basis van mijn uurtarief. 

Ik houd de gewerkte uren uiteraard zorgvuldig en gedetailleerd bij in een urenregistratiesysteem zodat jij ieder moment kunt inzien hoeveel tijd en kosten er gemoeid zijn in de taken die je aan mij hebt uitbesteed. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur van de door mij gewerkte uren. 

Wanneer je mij op regelmatige basis inhuurt, je doorlopend werkzaamheden voor mij hebt klaarliggen of mijn ondersteuning en advies structureel kunt gebruiken dan bied ik je de mogelijkheid aan om een abonnement bij mij af te nemen. Ik blok dan wekelijks/maandelijks uren voor je in mijn planning zodat je zeker bent dat ik altijd tijd heb voor de werkzaamheden die je graag aan mij uitbesteed én er wordt dan maandelijks een vast bedrag aan je gefactureerd. Meer zekerheid voor jou én voor mij.

Daarom ben je met een abonnement ook voordeliger uit qua tarief.

Na een proefperiode van twee maanden waarbij je zonder opgaaf van reden per direct onze samenwerking kunt beeïndigen geldt een opzegtermijn van slechts één maand. 

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW